SANI CLUB 5*

www.sani-resort.com

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2018 – 20% ПОПУСТ (УПЛАТА 50% ДО 15.02.2018)

ЦЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА 3 ПОЛУПАНСИОНИ ВО ЕВРА

3 ноќевања 28.04-01.05.2018
Double Bungalow Garden View 312
Трето лице 50%
1 дете од 2-11.99 год. Гратис
Double Bungalow Sea View upper floor 378
Трето лице 50%
1 дете од 2-11.99 год. Гратис
Double Bungalow Sea View ground floor 378
Трето лице 50%
1 дете од 2-11.99 год. Гратис
Junior Suite private garden Sea View 447
Трето лице 50%
1 дете од 2-11.99 год. Гратис
1 дете од 2-11.99 год. Гратис

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР = 61.80 МКД