Од 07 Oктомври до 10 Ноември ќе трае пријавувањето на лотаријата за зелена карта за 2022 година за Соединетите Американски Држави. За подетални информации при пријавувањето ве молиме да не контактирате на телефон или испратете е-маил

ПОВЕЛЕТЕ ВО НАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА И АПЛИЦИРАЈТЕ ЗА DV2022