ТЕРМИН НА ПОАЃАЊЕ : 25.05.2018

Тасос – Вила Александра

7 ноќевања во студио за 3 лица = 75 €

Тасос – Вила Аргири

7 ноќевања во студио за 4 лица = 95€

Врасна – Вила Армирики

7 ноќевања во студио за 3 лица = 79 €

7 ноќевања во студио за 4 лица = 79 €

Тасос – Вила Лиолиос

7 ноќевања во студио за 2 лица = 75€

ТЕРМИН НА ПОАЃАЊЕ : 26.05.2018

Калитеа – Вила Амос

7 ноќевања во студио за 3 лица = 69€

Калитеа – Вила Јанис

7 ноќевања во студио за 3 лица = 69€

Фурка – Вила Агиос Георгиос

7 ноќевања во студио за 4 лица = 69€

Сивири – Вила Сиртаки

7 ноќевања во едноспален апартман за 4 лица = 79€

ТЕРМИН НА ПОАЃАЊЕ : 27.05.2018

Калитеа – Вила Амос

7 ноќевања во студио за 3 лица = 69€

7 ноќевања во студио за 6 лица = 79€

Калитеа – Вила Димитра

7 ноќевања во студио за 4 лица = 79€

Калитеа – Вила Меропи

7 ноќевања во студио за 3 лица = 69€

Калитеа – Вила Теа

7 ноќевања во студио за 3 лица = 89€

Ханиоти – Вила Вергина

7 ноќевања во апартман за 4 лица = 149€

Ханиоти – Вила Диамантис

7 ноќевања во студио за 4 лица = 99€

Пефкохори – Вила Филомени

7 ноќевања во студио за 3 лица = 99€

Пефкохори – Вила Сенди

7 ноќевања во студио за 3 лица = 99€

Неа Мармарас – Вила Вула

7 ноќевања во студио за 3 лица = 89€

Ханиоти – Хотел Плаза

7 ноќевања со појадок и вечера по лице = 143€

Полихроно – Хотел Полихроно бич

7 ноќевања со појадок по лице = 95€

Калитеа – Хотел Маја Беј

7 ноќевања со појадок по лице = 111€

ТЕРМИН НА ПОАЃАЊЕ : 30.05.2018

Канали– Вила Алфа Ионион

7 ноќевања во апартман за 4 лица = 69€

Канали– Вила Виолета

7 ноќевања во апартман за 4 лица = 69€

7 ноќевања во студио за 3 лица = 59€

Врахос – Си Вју апартмани

7 ноќевања во апартман за 4 лица = 99€

Парга – Хотел Алкион

7 ноќевања со појадок по лице = 99€

Лефкада – Нидри – Вила Маринос

7 ноќевања во студио за 4 лица = 69€