Нова авионска линија со Turkish Airlines  СКОПЈЕ – ИСТАНБУЛ – МЕЛБУРН !!!


Turkish Airlines го направи првиот директен лет од Истанбул за Мелбурн на 01 Март 2024, по што за прв пат после долги години Мелбурн директно се поврза со една европска дестинација.

 

Цени од 1079 еур за повратни билети со вклучени аеродромски такси.

 Промоцијата важи само за повратни авионски билети и потребна е резервација однапред. Седиштата се ограничени и тоа само во економска класа.

 

***За останатите услови на промоцијата и повеќе информации  ве молиме да не контактирате***