Промоција на летовите со AUSTRIAN AIRLINES за Америка

Chicago – 545 eur

New York – 530 eur

*За повеќе информации за промоцијата ве молиме да не контактирате.

*Цените се за повратни билети, во нив се вклучени аеродромските такси и потребна е резервација однапред.