Промоција на летовите со EMIRATES за Австралија

Sydney – 1162 eur

Melbourne – 1162 eur

Perth – 1050 eur

*За повеќе информации за промоцијата ве молиме да не контактирате.

*Цените се за повратни билети, во нив се вклучени аеродромските такси и потребна е резервација однапред.