Промоција на летовите со QATAR за Австралија 

Sydney – 1239 eur

Melbourne – 1335 eur

Perth – 1082 eur

*Цените се за повратни билети, во нив се вклучени аеродромските такси и потребна е резервација однапред.

Времетраење на промоцијата е до 10-ти Мај 2018

Период на патување од 23-ти Април 2018 до 10-ти Декември 2018

Седиштата се ограничени и тоа само за во економска класа

Промоцијата важи само за повратни авионски билети

*За останатите услови на промоцијата и повеќе информации  ве молиме да не контактирате*