Промоција на авионски билети за Америка и Канада

 

New York – 378 eur

Chicago – 425 eur

Washington – 378 eur

Toronto – 414 eur

 

Цените се за авионски билети во еден правец, во нив се вклучени аеродромските такси и потребна е резервација однапред.

Седиштата се ограничени и тоа само за во економска класа

Промоцијата важи само за патување до 31.12.2020

*За останатите услови на промоцијата и повеќе информации  ве молиме да не контактирате*