Diversity Visa Lottery 2020

ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗА ЛОТАРИЈАТА ЗА ЗЕЛЕНА КАРТА ВО САД

Лотаријата за зелена карта за 2020 година, со која се овозможува легален постојан престој во САД, започнува на 03.10.2018, а завршува на 06.11.2018.

Заинтересираните можат да се пријават на официјалната веб страница каде што има целосни инструкции, или кај нас во агенцијата каде ја изготвуваме апликацијата.

Учесниците во лотаријата мора да се пријават со нова фотографија и смеат да се пријават само еднаш.

За подетални информации ве молиме да не контактирате на телефон или испратете е-маил