Ви треба виза? Кај нас ќе ги добиете сите информации за подготовка на документацијата за добивање на виза и професионално ќе ја пополниме вашата апликација.

Т.А. Орбита е овластена агенција при посредување и обезбедување на туристички и иселенички визи, со специјалност при посредување и консултации за обезбедување на визи за Австралија, Америка, Канада, Велика Британија и Нов Зеланд. За потребни документи при добивање на виза ве молиме да не контактирате на телефон или испратете е-маил