Промоција на летовите со AUSTRIAN AIRLINES за Америка

Chicago – 545 eur

New York – 530 eur

За повеќе информации за промоцијата ве молиме да не контактирате

Цените се за повратни билети, во нив се вклучени аеродромските такси и потребна е резервација однапред