IKOS OLIVIA 5*

www.ikosresorts.com

27.04-01.05.2018ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2018 15% ПОПУСТ (УПЛАТА 50% ДО 15.02.2018)

ЦЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА 4 НОЌЕВАЊА НА БАЗА УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО ВО ЕВРА
4 ноќевања 27.04-01.05.2018
Superior Dbl Inland View 533
1 дете од 2-11.99 год. Гратис
Superior Dbl Sea View 592
1 дете од 2-11.99 год. Гратис
Panorama Junior Suite Sea View 630
Трето лице 50%
1 дете од 2-11.99 год. Гратис
2 дете од 2-11.99 год. 50%
One Bedroom Bungalow Suite Garden View balcony 723
Трето лице 50%
1 дете од 2-11.99 год. Гратис
2 дете од 2-11.99 год. 50%
3 дете од 2-11.99 год. Гратис
Минимум престој 4
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД