SANI BEACH HOTEL & SPA 5*

www.saniresort.gr

 

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2018 20% (УПЛАТА 50% ДО 15.02.2018)

ЦЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА 4 НОЌЕВАЊА ВО ЕВРА
4 ноќевања 27.04-01.05.2017
Double Room Garden View 356
1 дете од 0-1.99 год. Гратис
Double Room Sea View 432
1 дете од 0-1.99 год. Гратис
Junior Suite Garden View 442
Трето лице 50%
1 дете од 2-11.99 год. Гратис
2 дете од 2-11.99 год. Гратис
Junior Suite Sea View 479
Трето лице 50%
1 дете од 2-11.99 год. Гратис
2 дете од 2-11.99 год. Гратис
One bedroom Suite Sea View 704
Трето лице 50%
1 дете од 2-11.99 год. Гратис
2 дете од 2-11.99 год. Гратис
3 дете од 2-11.99 год. Гратис
Минимум престој 4
Цената вклучува:  1 комплет пансион на 27.04.2018 и 3 полупансиони од 28.04 до 01.05.2018
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД