Информации и проверка на авионски летови

 

 

 

 

web check

 

 

 

 

   Т.А ОРБИТА во договор со многу светски авионски kомпании со кои соработува и како корисник на системите за резервации и продажба на билети GALILEO и AMADEUS ви нуди билети за сите дестинации во светот. Имаме долгогодишно искуство во областа на авио превозот, резервации на летови и издавање авионски карти до најразлични светски дестинации. Поседуваме соодветни меѓународни сертификати како што се IATA, UFTAA, GALILEO, UNIVERSITY OF CAMBRIDGE и JAT кои се неопходни за авионските резервации. На ваше барање бесплатно ви ги доставуваme авионските билети до вашите домови и канцеларии или по е-mail.

   Доколку сакате да добиете информација или резервација за авионски билети, Ве молиме пополнете ја апликација. Одговорот ќе го добиете во најкраток можен рок на вашата e-mail адреса.

Резервирајте го вашиот онлине билет преку формуларот за резервации

онлине

преку контакт формата, на телефон 047-228877 или електронски на info@orbita.mk

НАЈПОВОЛНИ АВИО БИЛЕТИ ЗА ЕВРОПА

Copyright © Orbita, 2009. Сите права се задржани.
1