За подетални информации за аплицирање на туристички и иселенички визи за Австралија, Америка и Канада обратете се на:

 

Телефон:   +389 47 228877

Мобилен:   +389 70 269505
df

E-mail: info@orbita.mk

E-mail: ta_orbita@t.mk


Skype: travel.agency.orbita

 

 

 

 

 

Ви треба виза? Кај нас ќе ги добиете сите информации за подготовка на документацијата за добивање на виза и професионално ќе ја пополниме вашата апликација. Австралија, Америка, Канада, Велика Британија ...

Т.А. Орбита е овластена агенција при посредување и обезбедување на туристички и иселенички визи, со специјалност при посредување и консултации за обезбедување на визи за Австралија, Америка и Канада.

За потребни документи при добивање на виза испратете  e-mail  

Информации за визи за државјани на Република Македонија можете да најдете на страната на МИНИСТЕРСТВОТО ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

 

 

Copyright © Orbita, 2009. Сите права се задржани.
1