Осигурителни Компании

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Т.А. ОРБИТА соработува со многу осигурителни компании. Можеме да ви понудиме патничко осигурување индивидуално и групно за секое ваше патување во странство по екстра цени и со специјални попусти.

Ние сме овластен агент за следните осигурителни услуги: ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ, ОСИГУРИТЕЛНА ПОЛИСА, ВИНЕР ОСИГУРУВАЊЕ и КРОАЦИЈА ОСИГУРУВАЊЕ

 

Copyright © Orbita, 2009. Сите права се задржани.
1