Автобуска Станица

 

 

 

 

 

 

 

 

 Вршиме резервација и продажба на автобуски билети за цела Европа.

Исто така нудима превоз на патници со возило, комбе, минибус и автобус на домашни релации и во странство. Благодарение на нашите партнери во можност сме да ви понудиме високо квалитетен и професионален превоз по поволни услови.

Copyright © Orbita, 2009. Сите права се задржани.
1