Од 06 Oктомври до 09 Ноември ќе трае пријавувањето на лотаријата за зелена карта за 2023 година за Соединетите Американски Држави.

ПОВЕЛЕТЕ ВО НАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА И АПЛИЦИРАЈТЕ ЗА DV 2023

Повеќе инфо 047-22 88 77 info@orbita.mk