Нова авионска линија со EasyJet, директен лет  🇲🇰СКОПЈЕ   🇨🇭ЖЕНЕВА

два пати неделно  почнувајќи од 01 Ноември 2021

ЦЕНИТЕ ЗАПОЧНУВААТ ОД 15 ЕУР ПО ПРАВЕЦ

 047-22 88 77     info@orbita.mk