Промоција на летовите со ETIHAD AIRWAYS за Австралија

Sydney – 1003 eur

Melbourne – 985 eur

Perth – 835 eur

*За повеќе информации за промоцијата ве молиме да не контактирате.

*Цените се за повратни билети, во нив се вклучени аеродромските такси и потребна е резервација однапред.