Промоција на летовите со AUSTRIAN AIRLINES за Америка

Chicago – 563 eur

New York – 530 eur

Detroit – 676 eur

Boston – 605  eur

*За повеќе информации за промоцијата ве молиме да не контактирате.

*Цените се за повратни билети, во нив се вклучени аеродромските такси и потребна е резервација однапред.