СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ ЗА АМЕРИКА И КАНАДА СО TURKISH AIRLINES

BOSTON  599 EUR

WASHINGTON  609 EUR

NEW YORK  549 EUR

MIAMI  699 EUR

CHICAGO  549 EUR

ATLANTA  749 EUR

DALLAS  709 EUR

TORONTO  499 EUR

MONTREAL  609 EUR

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА ПОВРАТЕН БИЛЕТ СО ВКЛУЧЕНИ АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ

Седиштата се ограничени и тоа само за во економска класа

*За останатите услови на промоцијата и повеќе информации  ве молиме да не контактирате*